Aziatischehorecabanen.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

MBO Amersfoort

MBO Amersfoort is een solide onderwijsinstelling die vanuit een moderne visie op Onderwijs in Bedrijf, studenten voorbereidt op een succesvolle start in de beroepspraktijk. In professionele leerbedrijven, die ze zelf opzetten, leren studenten naast de theorie ook praktijkrelevante vaardigheden. Daarmee ontwikkelen zij vakmanschap en vergroten zij hun kansen op de arbeidsmarkt. Dat is het doel van MBO Amersfoort. Bij MBO Amersfoort werken 560 professionals en volgen 7.500 studenten een van de 150 opleidingen.
 

Leerhotel het Klooster

In meerdere opzichten is Leerhotel het Klooster een unieke locatie. Een historisch klooster gebouwd op het hoogste punt van de omgeving. Maar ook een moderne leeromgeving van MBO Amersfoort dat gastvrijheid biedt voor een lunch, diner, borrel, overnachting of vergaderingen & evenementen op maat. Leerhotel Het Klooster biedt de unieke combinatie van enthousiast jong horecatalent in een historisch monumentaal pand. Bij Leerhotel Het Klooster genieten onze gasten nog echt van Passie voor Gastvrijheid.
 

Aziatische MBO opleiding

Maart 2015 heeft de VCHO voor de tweede keer een Aziatische kookworkshop georganiseerd op de Open dag van ROC Amersfoort. Hier hebben vier leerlingen zich vervolgens ingeschreven voor de komende opleiding voor Aziatische kok. Bij de eerste Open Dag hadden zich al vijf leerlingen aangemeld. Alle betrokken partijen werken er hard aan om het minimum van 15 leerlingen te vinden om met de opleiding in september 2015 te kunnen starten.

Bezoekadres Leerhotel Het Klooster Daam Fockemalaan 10 3818 KG Amersfoort

MBO Amersfoort

Open Dag 2015

269 MBO Amersfoort 1

269 MBO Amersfoort 2