Aziatischehorecabanen.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

VCHO

Vereniging Chinese Horeca Ondernemers (VCHO) met meer dan 900 leden is de grootste brancheorganisatie voor Chinese horecaondernemers in Nederland. Onze leden zijn Chinese horecaondernemers met uiteenlopende horecabedrijven, zoals restaurants, cafetaria’s en hotels.

Ons doel is de specifieke belangen van de Chinese horecaondernemers optimaal te behartigen. Door lobby, samenwerking, voorlichting en financiële ledenvoordelen behartigt VCHO zowel materiële en immateriële belangen van de Chinese horecasector.

De Vereniging Chinese Horeca Ondernemers is opgericht in 2012 en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste werkgeversorganisatie voor Chinese horecaondernemers in Nederland. Onze leden zijn Chinese horecaondernemers met uiteenlopende horecabedrijven, zoals restaurants, cafetaria’s en hotels.

Het bestuur van VCHO beschikt over jarenlange ervaring en veel uitgebreide, maar vooral specifieke kennis van de horecabranche. Bovendien is het bestuur al jarenlang een gewaardeerde gesprekspartner van overheidsinstanties, zoals de Belastingdienst, het UWV en de NVWA. VCHO wordt daarnaast versterkt door een zeer solide en betrouwbaar team. Behalve leden ondersteunen en hen voorzien van advies, is het team continue bezig trends en ontwikkelingen in de horecabranche te volgen en deze voor te leggen aan leden door middel van nieuwsbrieven, evenementen en sociale media.
 

Waarom VCHO?

  • specifieke belangenbehartiging 
  • voor zowel individueel als collectief belang 
  • gratis eerstelijns advies 
  • over diverse ondernemersonderwerpen, zowel in het Nederlands als in het Chinees (Mandarijn/Kantonees) 
  • veel financiële ledenvoordelen: Het kan u meer dan €1000 besparing opleveren 
  • deskundige juridische en fiscale ondersteuning 
  • in samenwerking met ervaren advocatenkantoren en fiscale juristen, biedt VCHO haar leden uitstekende juridische en fiscale ondersteuning

logo VCHO

Lid worden VCHO?

Lid worden van de grootste branche-organisatie voor Aziatische horeca ondernemers? Meldt u aan bij de VCHO.

Ga naar VCHO >