Aziatischehorecabanen.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Opleiding Basis opleiding Aziatische keuken

Opleidingsnummer 1231

 

Bureau HTM heeft de laatste jaren aanzienlijk kennis opgedaan van de Aziatische keuken. Met deze kennis heeft Bureau HTM een perfect passende basisopleiding Aziatische keuken ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Vereniging Chinese Horeca Ondernemers (VCHO). Het is een twee maanden durende opleiding bestaande uit theorie en praktijk.

Werkgever en werknemer ontvangen hiervoor lesmateriaal. Tijdens het werken leert de werkgever of ervaren kok aan de hand van het lesmateriaal op een structurele wijze de werknemer basisvaardigheden van de Aziatische keuken uit te voeren. Gedurende deze on the job trainingen worden er twee dagen klassikale lessen gegeven waar uw werknemer extra theorielessen krijgt over de Aziatische keuken. Aan het einde van deze twee maanden volgt er een toets (klassikaal).

Na een succesvolle uitslag ontvangt de werknemer het certificaat ‘Basisopleiding Aziatische keuken’. De volgende NL/EU-burgers kunt u als ondernemer opgeven voor deze opleiding: Een persoon die nog niet bij u werkzaam is. Een werknemer die momenteel bij u werkzaam is en hierdoor een hogere functie kan behalen (bijvoorbeeld: een functie van afwasser naar bami-nasi kok). Een persoon die al ervaring en/of een opleiding heeft, om bij te scholen voor de Aziatische keuken. Deze persoon kan ook een UWV werkzoekende zijn. Per bedrijf kunt u, indien nodig, meerdere deelnemers opgeven.

Het lespakket bestaat uit: Lesmateriaal t.b.v. 2 maanden on the job trainingen 2 klassikale theorielessen Klassikale eindtoets Certificaat VCHO ledenprijs € 600,00 per deelnemer (exclusief 21% BTW). Niet VCHO ledenprijs € 800,00 per deelnemer (exclusief 21% BTW).

Meer informatie bel: 038 3374501

Inschrijven voor deze opleiding

Wat een leuke opleiding!

Als je enthousiast bent en meer wilt weten over de opleiding, stuur ons dan een bericht en we nemen contact met je op!

Ga naar contactpagina >

Kenmerken opleiding

Niveau MBO-1
Type Cursus
Duur <1 jaar
Functie Basiskok eenvoudige gerechten (AHB) , Keukenhulp (AHB)

Locaties opleiding

  • Flevoland
  • Noord-Holland
  • Utrecht
  • Zuid-Holland