Aziatischehorecabanen.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Zelfstandig werkende kok Japanse Teppanyaki keuken

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 21-04-2017
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Tang Dynastie

Vestiging / locatie Tang Dynastie
Solliciteren  

Voor onze Japanse Teppanyaki zijn wij op zoek naar een Zelfstandig werkende kok Japanse Teppanyaki met ervaring. In deze functie werk je onder leiding van de chefkok binnen ons enthoustaiste team. Je kunt zowel zelfstandig als ook in een teamverband werken. Je bent goed in staat om onder tijdsdruk te presteren. Kwaliteit van onze maaltijden is van groot belang. 


Je belangrijkste taken zullen zijn: 

  • bereiden van Japanse gerechten / gerechtengedeelten volgens traditioneel Japans recept en planning;
  • doorgeef gereed (laten) maken van bestellingen door het uitvoeren van a la minute kookwerkzaamheden;
  • portioneren en garneren volgens vastgelegde instructie m.b.t. ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie;
  • taken leren zodat bij geval van ziekte of vakantie u werkzaamheden van een collega kok kunt overnemen;
  • Klaarmaken van voor- en hoofdgerechten die gebakken, gefrituurd en geroosterd moeten worden;
  • marineren van vleeswaren die gebakken, gefrituurd en geroosterd moeten worden
  • uitvoeren van allerlei (voor)bereidingen, bewaken / controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloetbaarheid e.d. en het uitvoeren van bijstellingen / bijdoseringen;
  • schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en-machines, afvoeren van afval en assiteren van de keukenhulp bij het algeheel schoonmaken van de keuken. 


Je profiel:

  • basiskokdoploma niveau 4 / MBO 3 of vergelijkbaar via EVC
  • je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Zelfstandig werkende kok Japanse Teppanyaki
  • je beheerst diverse basis kennis en vaardigheden binnen de Japanse keuken als Yaki-ba (grill), Ten-mai (tempura), Ita-ba (verse vis bereiden), Zen-sai (voorgerechten) en Ni-kata (koken)
  • je bent communicatief vaardig
  • je bent een echte teamspeler
  • je hebt voldoende kennis over de Oosterse ingredienten em het gebruik ervan in de gerechten;
  • je hebt een goed oog voor detail.

 

Reageren? 
Je kunt uitsluitend reageren via de sollicitatieknop.

Regio Flevoland
Opleidingsniveau MBO-3 , MBO-4
Opleidingsrichting Aziatische horeca , Horeca: bereiding van maaltijden
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs -
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Leuke baan! Maar ik mis de juiste opleiding...

Aziatische horeca opleidingen >

In onze studiewijzer vind je een overzicht van opleidingen voor de Aziatische horeca. Vanuit de Aziatische horeca sector zijn samen met reguliere MBO opleidingen diverse MBO opleidingen opgezet voor de Aziatische keuken. Lees meer over de reguliere MBO opleidingen alsook gespecialiseerde cursussen en training on the job mogelijkheden.