Aziatischehorecabanen.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Introductie 

Welkom bij Aziatischehorecabanen.nl! Aziatischehorecabanen.nl is het arbeidsmarktplatform opgezet voor en actief ondersteund door de Aziatische horeca. De Aziatische horeca is uitdagend en bijzonder afwisselend. Ze biedt een wereld van kansen voor stagiaires en werkzoekenden. Op ons platform brengen we ondernemingen in beeld varierend van hotels, traditioneel Chinees - Indonesisch restaurant tot Aziatische haute cuisine en je zult zien als je wilt werken binnen de horeca is nagenoeg alles mogelijk.
 

Doel platform 

Aziatischehorecabanen.nl heeft als doel om de Aziatische horeca-sector in Nederland in beeld te brengen, gezien vanuit een arbeidsmarkt en opleidingen perspectief. Voor stagiaires, leerlingen en medewerkers die zichzelf willen ontwikkelen in deze mooie sector is heel veel mogelijk. Voor het online werven van nieuwe medewerkers, stagiaires en opleidingsplaatsen maakt een groeiend aantal Aziatische horeca-ondernemers gebruik van ons platform. Alle vacatures, stageplaatsen en opleidingsplaatsen op Aziatischehorecabanen.nl zijn direct bij de Aziatische horeca ondernemers zelf zonder tussenkomst van een uitzendbureau of een detacheerder.
 

Traditie en ultramodern 

Voor de Aziatische keuken is respect voor het product, tradities en originele culturele bereiding erg belangrijk. Tradities en originele bereiding betekent niet dat de Aziatische keuken niet innovatief is. Ultra moderne technieken van bijvoorbeeld robot-koks zijn juist binnen de Aziatische keuken in sterke ontwikkeling.
 

Uw mening is belangrijk

Aziatischehorecabanen.nl is als portal continu in ontwikkeling. We werken met zorg en aandacht aan een zo volledig mogelijk platform. Reacties van onze gebruikers stellen we zeer op prijs. Mocht u aanvulling hebben voor Aziatischehorecabanen.nl dan zijn we u dankbaar voor de genomen moeite ons dit te melden. Klik hiervoor onze contactpagina. 

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren