Aziatischehorecabanen.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Opleiding + baangarantie

De Aziatische horeca biedt aan starters op de arbeidsmarkt een unieke mogelijkheid, het volgen van een Aziatische horeca-opleiding gecombineerd met een garantie op een baan. Om dit te realiseren zijn er een aantal reguliere trajecten ingericht met een aantal ROC opleidingen. 
 

MBO opleiding (spoor 1)

De Aziatische horeca-sector heeft met ROC Amersfoort en ROC Amsterdam een reguliere MBO opleiding tot Aziatische kok opgesteld. Doel van deze opleiding is om de groeiende vraag naar Aziatische koks te kunnen blijven invullen. De opleiding volgens de reguliere MBO opleiding noemen we spoor 1.
 

Cursussen / Training on the job (spoor 2)

De Aziatische horeca-sector biedt cursussen en 'training on the job' aan, aan mensen die al ervaring en/of een opleiding hebben in een bijscholing voor de Aziatische horeca. Deze cursussen en 'training on the job' worden afgesloten met een sectordiploma of sectorsertificaat. De opleiding via cursussen en 'training on the job' noemen we spoor 2. 
 

Praktijkbegeleider Aziatische keuken (spoor 3)

Voor het organiseren van een goede begeleiding van stagiaires, leerlingen, andere leer-arbeidsplaatsen en zij-instromers is de Aziatische horeca sector leermeesters aan het opleiden bij de huidige werknemers. Naast het opleiden tot leermeesters is er een cursus Nederlandse taal voor zittende werknemers. Vanuit het perspectief 'opleiding + baangarantie' spreken we hier over het spoor 3 -traject.  

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren

Zoek je een opleiding met garantie op een baan?

Werken in de Aziatische keuken biedt volop kansen! We geven je graag meer informatie.

Bekijk het vacature overzicht >