Aziatischehorecabanen.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Arbeidskansen

Aziatischehorecabanen.nl is het arbeidsmarktplatform opgezet voor en actief ondersteund door de Aziatische horeca. De Aziatische horeca is uitdagend en bijzonder afwisselend. Ze biedt een wereld van kansen voor stagiaires en werkzoekenden. Op ons platform brengen we ondernemingen in beeld varierend van hotels, traditioneel Chinees - Indonesisch restaurant tot Aziatische haute cuisine en je zult zien als je wilt werken binnen de horeca is nagenoeg alles mogelijk.

Op Aziatischehorecabanen.nl wordt aan Aziatische horeca ondernemers de gelegenheid gegeven om via ons portaal hun eigen onderneming en eventuele vacatures, stages en leerwerkplekken te presenteren. Wij staat voor transparantie in de arbeidsmarkt. Het realiseren van een direct contact tussen werkgevers en kandidaten zonder tussenkomst van een uitzendbureau of intermediair is voor ons belangrijk.
 

Contact

Aziatischehorecabanen.nl streeft ernaar om transparant te werken bij alle informatie die wij geven. Heeft u een suggestie of opmerking waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren of heeft u hulp nodig in het gebruik van ons platform dan vragen wij u om contact met ons op te nemen door het contactformulier in te vullen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw opmerking of suggestie. Bij voorbaat dank!

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren

Heb je al ervaring in de horeca?

Wil je je specialiseren in de Aziatische keuken? Lees meer over de opleidingstrajecten!

Informatie opleidingstrajecten >

In samenwerking met de branche en opleiders zijn er enkele gespecialiseerde opleidingen samengesteld voor de Aziatische keuken.